click..click

...follower...tqvm..

Enam hukum menjadi seorang yang bahagia

WaHai Diri..........

1) Bebaskan hati dari kebencian.
2) Bebaskan minda dari kebimbangan.
3) Belajar mensyukuri apa yang ada.
4) Hidup mudah dan bersederhana.
5) Banyak memberi dan kurang meminta.
6) Hadapkan hati pada Allah.

dipetik drpd; Dr. Tengku Asmadi bin T. Mohamad

Nov 14, 2009

Dinner @ Sarawak Club

Ruangan cuci mata kali nie, membawa anda mencuci mata melihat hidangan-hidangan yang telah masuk ke dalam perut TinTacyber sempena jamuan akhir Tahun..
Maaflah bukannya nak menunjuk2, sekadar di rakam untuk memori dan memberi panduan kepada sesiapa
yang nak mencuba makanan2 ala chinese style..
Venue makanan ialah "Sarawak Club"..Kuching.




Hidangan pertama...Assorted Cold Dish......






air oren...sentiasa di Refill....(kenyang minum air je malam tu)



Hidangan kedua.....Fish Lips Soup with Crabmeat......





Steamed Sea Bass Cantonese Style....




Buttered prawn.....


Szechuan Lamb chop....



Beggar's Chicken....
(kalau diterjemah dahsyat juga maksud hidangan nie)..

untuk pencuci mulut ada sebenarnya...dua hidangan terpaksa ditinggalkan sebab balik awal sikit
al-maklum, anak dan suami (kat rumah)...



TintaCyber...adalah antara orang yang bertuah malan tu..
nie lucky draw yang saya dapat...

1 comment:

  1. wow...sedap2 tu!!! tahniah ye menang lucky draw. akak ni x pernah2 dpt lucky draw.hehe

    ReplyDelete

KongsiResepi

Rehat Sekejap...