Chilled sea coconut with Honey and lemon..
Pencuci mulut di atas menu hidangan terakhir semasa jamuan hari Jadi anak saya, Aiman yang ke 7 tahun...02.02.
Sambutan kali nie secara sederhana sahaja disambut bersama Atuk dan nenek bertempat Restaurant Meisan Grand magherita Hotel(Holiday Inn).
Aiman , 02.02.2012...genap 7 tahun umurnya. semoga menjadi anak yang soleh berjaya hidupnya di dunia dan akhirat.Amin.di sebabkan kesibukan tugasan semasa, tak sempat nak buat kek. kek tunjuk(beli) saja.
Aiman bersama atuk dan nenek.........
Hidangan pertama,Venison Veloute with black bean.....sup daging Kijang memangg sedap, sesuai dengan harganya....rm78.00++
Roasted Chicken .....RM68++
Wok Fried Mix Vegetable with bamboo Pith
Wok Fried Hong Kong kale with Japanese Mushroom
Stir Fried Golden prawn with craker crumb
Selamat ulang tahun Aiman, semoga menjadi anak yg sholeh.
ReplyDeleteUmmi, ada award di dapur saya. Silahkan ambil ya.. Terima kasih.